Veure totes les fotos de l'Arllibre

Veure totes les fotografies de l’ArllibreEl 17 de juny de 2015 es va “plantar” el primer Arllibre a Terrassa, davant la Biblioteca Central.

 

El 17 de juny de 2015 es va “plantar” el primer Arllibre a Terrassa, davant la Biblioteca Central. Enguany celebrem el primer aniversari a la vegada que inaugurem el darrer Arllibre, l’onzè, que es situa a l’entrada de l’estació dels FGC de l’Avinguda Jacquard. Des d’aquest punt s’iniciarà una ruta plena d’activitats lingüístiques, contes, narracions… on tothom que hi vingui podrà participar i passar una bona estona i la parada final serà a la seu dels Amics de les Arts, una entitat impulsora de l’Arllibre.

L’ArlliBRE és una proposta d’intercanvi de llibres que aprofita els troncs dels arbres caiguts per les ventades del desembre de 2014 a Terrassa. Gràcies a la participació dels “ArLlibrencs”, coordinats per ALEI, persones de diferents entitats de la ciutat es cuiden de segellar i documentar els llibres. La ciutadania hi participa aportant i compartint llibres, lectura i cultura. T’animes?

El projecte l’impulsen un seguit d’associacions, entitats, Ajuntament… fins ara sota el paraigües d’àgoraterrassa, amb la coordinació amb Amics de les Arts, Alei i la bct xarxa. No és només que hi hagin arlliBRE’s sinó les activitats que s’organitzen al seu voltant per aprendre, experimentar i passar-s’ho bé!

Vídeo de l’experiència Àgora al programa Contrast de Canal Terrassa

Més informació del seu funcionament

Cartell informatiu Arllibre

Veure plànol d’arlliBREs en funcionament al carrer (actualitzat juny 2017)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Entrades relacionades amb l’ArlliBRE

Dos Arllibres canvien de lloc

L’arlliBRE celebra un any amb una ruta de contes, enigmes literaris i percussió

El Creixement de l’ArlliBRE

Els arlliBRE jardiners d’ALEI tenen cura dels arlliBREs

Els Qui, Com i Dimensions de l’arlliBRE

Neix l’arlliBRE

Àgora Terrassa reconeguda pel Banc de Bones Pràctiques de governs locals