En un ambient distès i en una terrasseta ens agradaria gaudir d’un diàleg informal amb Joan Cos Codina (Terrassenc, Llicenciat en Dret per la UAB, Econòmiques per la UNED i Marketing per NY University) que ha estat un dels pocs catalans que va participar en el Fòrum de l’Esperit Humanitari (Sohforum), considerat el Davos de la Consicència a Reykavík.

En aquesta trobada es va activar una xarxa global d’organitzacions, comunitat i individus compromesos en catalitzar un canvi sistèmic efectiu a la governança i presa de decisions, basat en els valors nuclears.

En Joan va ser dels pocs catalans que juntament amb 230 persones dels cinc continents, van reunir-se a Islàndia el passat mes d’abril per crear un canvi positiu en la forma en que les organitzacions de tot tipus prenen decisions que afecten a moltes persones.

Bàner-Àgora-Terrassa-Nous-diàlegs-Informals
No deixeu escapar l’oportunitat de participar d’aquest diàleg! Segur que en podem aprendre molt i ens podem sumar i contribuir localment a impulsar un canvi global cada cop més necessari. Apunteu-vos i dialoguem!