El procés Àgora Terrassa n’és conscient, la participació dels joves en tot aquest projecte serà clau per a la determinació de l’èxit futur de l’Àgora, i en definitiva per a una ciutat millor. Idees fresques, energia, inquietuds, ímpetu, activitat, visions renovades, valors remarcats, esperança, voluntat de canvi… si a totes aquestes característiques els hi sumem les no esmentades, arribem a la evident conclusió de que vosaltres, joves, sou ara més que mai l’actor clau en el devanir de Terrassa, i es que les maneres de fer de la futura Terrassa les han de cuinar els futurs terrassencs i terrassenques adultes.

Estem en moments difícils, no només en crisi, sinó segurament en un canvi de paradigma. Venim de l’individualisme, de la preocupació única del que és propi, de la desafecció dels joves en política…etc. i justament el procés Àgora el que vol és buscar els “com” per a revertir aquests factors que fins ara han fet mal a la societat. Segurament, mirant la realitat, una primera impressió que pot venir al cap pot ésser la de pensar que, estant tot tan malament i sent tot tan complicat, és el pitjor moment per esperar que els joves es bolquin en la participació política, però probablement aquesta reflexió sigui la menys compatible amb el que passa pel cap dels joves, i es que com és sabut, una de les principals particularitats dels joves és la predilecció i la forta orientació cap a la utopia, cap al rotund convenciment a favor possibilitat de canvi, i quin millor moment per a provocar el canvi que ara? Quan, actualment, la realitat ens està demanant a crits que la modifiquem?

joves

Des d’Àgora Terrassa volem impulsar aquests valors, aquest imaginari fresc de la joventut, ja que sense vosaltres, joves, l’actuació d’aquest projecte no serà tan profunda com és necessari.  Mira’t el calendari i vine a la següent sessió de l’Àgora Terrassa!

A continuació pots veure les preguntes Àgora relacionades amb els joves:

Pod not found