agora_participa

Fer-nos preguntes és l’inici de l’Àgora Terrassa.

La Comissió Dinamitzadora ha organitzat i classificat les primeres preguntes, per retornar-les a la ciutat perquè s’abordin en forma d’activitats i trobades. D’aquesta manera es continuarà el diàleg, es buscaran propostes d’acció i es preveuran diferents espais i graus de participació i implicació.

L’objectiu és generar dinàmiques ciutadanes que ens ajudin a actualitzar l’estratègia urbana i orientar la ciutat cap al futur.

INSCRIU-TE I REP TOTA LA INFORMACIÓ RELACIONADA!
 

Eixos de l’Àgora Terrassa

A partir les les primeres preguntes es constitueixen aquestes eixos de visions transversals. Apunta’t als que et generin més interès:

 

El Procés Àgora Terrassa disposa d’una base de dades de caràcter personal, ubicada a l’Ajuntament de Terrassa que utilitza per mantenir informar de les activitats que realitza a qui ho desitgi. D’acord amb la Lei 34/2002 de “Serveis de la Informació i el Correu electrònic” hem de garantir que els nostres enviaments compleixen amb els requisits necessaris. Si no estas interessat/da en rebre més informació de l’Àgora Terrassa, preguem que es comuniqui a l’adreça: [email protected] En qualsevol cas i en tot moment, pot exercic el dret d’accés, modificació, oposició o cancel·lació de les dades personals dirigint-se a l’adreça sol·licitada anterior.