El proper dijous 16 d’octubre Cristina Roca membre de la Comissió Dinamitzadora de l’Àgora Terrassa participarà en la Taula Rodona d’Experiències Participatives de les Jornades de Govern Obert que tindrà lloc al Vapor Universitari.

OGovDay2

L’Àgora en el seus orígens, la primavera del 2013, s’inspira en plantejaments de tecnologies i xarxes socials però sobretot busca esdevenir un procés obert i de reflexió que permetrà fer una bona diagnosi i descobrir el camí de “com” afrontar els reptes de futur de la ciutat.

En aquest sentit, l’avanç de la tecnologia ens està ajudant a imaginar i practicar noves formes d’organitzar-nos menys jeràrquiques, més transparents, més flexibles i ad-hoc però seran les nostres, capacitats, interessos i aportacions que ens poden fer anar més enllà.

Segurament, les tendències i estratègies de noves formes de participació i de govern obert en els últims anys han esmerat esforços en millorar els models tradicionals, replicant i aprofitant les oportunitats de les TIC i les xarxes socials. En canvi, des de l’Àgora Terrassa pensem que el govern obert en realitat també té a veure amb: actituds, ètica, valors, sentit comú, empatia, confiança, implicació, transparència, comunicació, responsabilitat i corresponsabilitat, així com tots els altres ingredients que hi vulguem afegir per fer de la recepta un bon plat.

Quin ingredient creus que és el més important o hi posaries tu al Govern Obert de #Terrassa?