El procés de l’Àgora Terrassa és singular pel fet que els representants municipals constituïts en la Comissió d’Impuls elegeixen a uns membres de la Comissió Dinamitzadora perquè imprimeixin ritme i estableixin el full de ruta per repensar el present i futur de la ciutat.

Entre les es 10-12 persones que formen part d’aquest òrgan provenen d’àmbits molt diferents, fa poc que es coneixen i tot just es troben en una etapa de formació com a grup.

El propi nom de Comissió Dinamitzadora és amb voluntat que es connecti amb altres nodes, per incitar a mirar des d’altres perspectives. És compartit pels membres que no és suficient que les idees les debatin entre ells sinó que cal extendre-les més enllà. Així doncs, els membres d’aquesta Comissió hauran de connectar amb gent per promoure relacions per sortir del cercle de confort. No hi falten les pors a les que han de fer front. Es percep un alt nivell de responsabilitat alhora d’organitzar activitats però malgrat això, estan convençuts que es tracta de sumar, fer-se preguntes, trobar inquietuds, i el camí a seguir per trobar respostes més d’acord amb els moments actuals.

Abans del dia 24 de juny, Sant Joan, s’hauran celebrat 5 reunions de la Comissió Dinamitzadora. En aquestes sessions es podria dir que els seus membres han passat d’una situació de precontemplació i contemplació i tot just al juliol comença a agafar forma la determinació per iniciar de ben segur les dinàmiques després de vacances.