Social Weekend Vallès

 

Imagina-t’ho…

Un cap de setmana amb persones d’esperit emprenedor, innovador i ganes d’aportar socialment a la comarca del Vallès Occidental. Tots i totes teniu diferents trajectòries professionals (tecnologia, disseny, màrqueting, …) i diferents formacions (psicologia, dret, treball social, periodisme, econòmiques i/o empresarials… ). Aquesta experiència farà néixer i créixer molts projectes d’Innovació Social, si vols ser-hi, apunta’t!!

Què passarà al setembre??

Compartireu idees, visions, us fareu preguntes, desenvolupareu i treballareu per donar viabilitat econòmica a aquestes propostes que de ben segur seran innovadores socialment. Ho aconseguireu gràcies a la metodologia “aprendre creant” (learning by doing)

T’ho recomanem

  • A tu que vols generar projectes socials o que segur que coneixes d’altres persones que hi estan interessades.
  • A tu que potser tens una idea i vols fer-la créixer compartint-la!!
  • O potser vols aportar idees perquè altres persones les puguin desenvolupar…

Des d’Àgora Terrassa donem suport i difusió a activitats com aquesta que fomenten que persones amb visió, decidides, es relacionin per sumar, treballin per aquells projectes en els que creuen i que aquests puguin aportar socialment. La innovació social sorgeix de la passió i l’entusiasme per resoldre problemes comuns que ens afecten i la capacitat de posar-nos en marxa plegats per trobar-hi solucions.

Inscriu-te                           Programa                              Preguntes Freqüents

 

Si creus que persones que coneixes poden estar interessades amb assistir, comparteix amb ells i elles aquesta informació. No hi falteu!!

Les idees que sorgeixin d’aquest cap de setmana participaran en la segona edició del Concurs d’Idees Innovadores per a Reptes Socials