Ens agrada contribuir en iniciatives que ens ajudin a aprendre i admirar el nostre entorn i les persones que el formen. És per això que vam participar de l’acte intergeneracional Sopa de l’Avi per nodrir-nos uns i altres, els joves dels grans, el present del passat.

Al principi hi va haver una posada en escena del conte “Sopa de l’Avi” de Mario Satz i després una taula rodona on molts assistents van explicar el que transmetia i havien après del text i de l’experiència de la Catalina i el seu avi. L’Autor ens recordava: “si hi ha cultura en el món els hi devem als avis són els que més han viscut i ens expliquen històries” i ens evocà una mirada detinguda sobre les relacions intergeneracionals.Obra Sopa de l'Avi

L’acte estava impulsat pel club dels lletraferits de l’INS Can Jofresa. En la seva organització ràpidament va anar recollint suports, i col·laboracions en la posada en escena teatral de l’Associació Acció Gent Gran, la Sopa que va cuinar el Restaurant la Trobada, la Fundació Busquets i la taula de la Salut Mental de l’Ajuntament de Terrassa. L’Àgora Terrassa va posar un arlliBRE a l’espai on es va celebrar l’acte, com a mostra de suport en el foment de la lectura i la cultura col·laborativa urbana.

Arllibre i Mario Satz

Mario Satz compartint llibres a l’ArlliBRE

Veure Facebook de l’Àgora amb més fotografies de l’acte