Des del setembre la desena cadira de la Comissió Dinamitzadora estava buida. Jose Juan de Felipe havia començat el maig de 2013 amb el Procés però amb l’inici del curs universitari, arran de la seva tasca com a professor, tenia dificultats d’agenda per assistir a les trobades del grup.

Des de llavors, la Comissió d’Impuls encara havia valorat cap candidat/a, de fet el més adient semblava esperar a després de l’acte de presentació col·lectiva el 25 de novembre. Aquest dia hi havia la voluntat expressa de reforçar l’assistència de gent entre els 18-27 anys al Teatre Alegria però molts dels joves als que es va invitar finalment no van assistir. Tot i així, és positiu que les intervencions dels joves i sobre joves van formar part de moltes de les preguntes orals. Entre elles, van impactar les paraules de la Zaida.

Visualitzar totes les intervencions

 

Es tracta d’una noia recent graduada d’Enginyeria d’Edificació, amb ganes d’aportar als projectes i obres urbans de la ciutat, i com ella molts altres joves, de molts altres àmbits i que calia trobar “maneres” aprofitar aquest potencial. Molts d’ells estan treballant que requereixen menys estudis dels que han finalitzat o en “minijobs”.

Post-it Pregunta Zaida

Pregunta de la Zaida durant l’acte del dia 25 de novembre al Teatre Alegria

En aquest sentit, i de forma proactiva, a inicis de desembre es va decidir que aquesta noia, passés a formar part de la Comissió Dinamitzadora ja que podria aportar energia nova i fresca, complementant els actius del grup, i així està essent.

El primer dia aporta reflexió dient que els joves “amb 20 anys es volen menjar el món, peró en canvi es troben amb que el món se’ls menja abans de temps”.  A dia d’avui, ja té identificades les preguntes per temàtiques, està buscant possibles projectes per “aprofitar” els recursos locals i  contactant amb  alguna associació de  veïns  buscant ganes de participar.

Zaida, benvinguda!!